Saturday, March 10, 2007

Tag

Resolution : 1024 by 678 pixel (right clik/properties/setting)
Laptop, LCD or CRT monitor : CRT monitor
Been using this desktop since : last 2 weeks

Kaedah (bagi yg tak tau) : Hit “Print Scrn” di keyboard > Ctrl+c > Ctrl+v dalam paint/adobe photoshop..:)

Pasni aku nak tengok desktop:-

Sesaper yang sudi... tapi aku nak sangat tengok payakubor nyer

Ader jugak tag macam ni erk. Hehehehehe

22 comments:

mek said...

uish.. dua minggu? ye ye saje.. tak letak gamba mak ketua ke?
he he he

Tok Ketua said...

mek..
sebelum ni letak gambar saya jer. Gambar mak sentiasa dalam fikiran dan hati

NurMaWarSeLina said...

cantik wallpaper..hehe salam kenal jugak...

mohdismail said...

wallpaper kat mane tu?
he he...
tag macam ni senang sikit Tok ketua oi...
takyah fikir macam-macam bukan?
:)

Tok Ketua said...

mawar..
time kasih. bese2 jer

mael..
gambar masa kat medan tiananmen, bejing. lawatan sambil belajar.

Betul tu. Kalau yang 6 perkara pelik aritu, jenuh nak memikirnya sampai tak terfikir terus. Heheheh

akirasuri said...

oh cantik ;)

PayaKubor said...

peh..banyak kerja rupanya kau. Penuh icon kat desktop. Oit..kantoilah aku guna wall paper carmen soo. Kau memang. Nasib baik aku dah kemas icon-icon kat desktop aku.

Tok Ketua said...

cik akira..
thanks

payakubor..
aku pun dah kira kemas dulu baru load. Kalau idak penuh lagi tu. Hehehehe. Pakai wallpaper carmen soo? Ingat carmen electra..

kakLuna said...

aha..betui tu tok...ingatkah Carmen Elektra..

tingin gak nak tengok

RaFFLeSiA MeRaH said...

ceria jer wallpaper tok ketua, ingatkan desktop gambor org2 kampung tadi...hehehehe....

achik said...

cantik wallpaper :)

chot said...

gmbar kat mana tu tok? kat oversea ke?

akirasuri said...

bz ke tok?
huhuhu..penat cu tunggu latest entry :)

Tok Ketua said...

kakluna..
cuba bayangkan wallpaper carmen yang mana erk.

RM..
KIranya tu rombongan kampung ler. Rombongan cik yah ke Beijing

achik..
thankss

chot..
ha ah. Kat Beijing. Jangan tak caya tau Tok Ketua korang ni dah ke luar negara. Hehehehe

cik akira..
sedang memerah otak sambil menanti sebuah jawaban

Anonymous said...

tok,
lambatnya nak tunggu tok hapdet.. cucu berangkat dulu lah.

Mek said...

lorr tak keluar nama pulak. hehe

Tok Ketua said...

mek..
nantikan entry terbaru yer. Sedang menyusn ayat. Hehehehe

iEn said...

waaa.. mana satu ang nieh.. cecari tak jumpa :D

lindosh said...

meriah wallpaper :P

blackpurple said...

Bergambar ramai-ramai di mana tu ek..? :D

Mek said...

Tok!
tak habis lagi sesi bersuka-suka dengan cucu-cucu? haha

pB said...

ramainyer kawan Tok Ketua...